Blog Layout

Styreplan AS er ISO 27001-sertifisert

Simon Wengstrøm • okt. 28, 2022

Styreplan AS tar informasjonssikkerhet på alvor, i alt vi gjør.


Vi runder av vårt sertifiseringsår 2022 - som begynte med vår Miljøfyrtårn-sertifisering i sommer - med å annonsere at Styreplan AS nå også er sertifisert etter informasjonssikkerhets-standarden ISO 27001:2017.


Det betyr at vi som selskap kan dokumentere at vårt system for styring av informasjonssikkerhet oppfyller kravene i standarden.


Våre kunder og brukere kan være trygge på at vi jobber seriøst med å ta vare på deres interesser. Færre enn 150 norske organisasjoner innehar denne sertifiseringen, og vi er stolte over å være med i dette eksklusive selskapet.


Informasjonssikkerhet ligger til grunn for vår virksomhet, og en ISO 27001-sertifisering er et håndfast bevis på at vi tar ansvar for våre systemer - herunder behandling av kundens data - og våre rutiner.


Å bli ISO 27001-sertifisert har vært en spennende og givende prosess for oss, som har gitt oss et formalisert rammeverk å bygge videre på fremover.


Vi har alltid tatt utgangspunkt i KIT-prinsippene:


  • Konfidensialitet - ingen skal ha tilgang til informasjon uten fullmakt
  • Integritet - informasjon og systemer skal være korrekt og pålitelig
  • Tilgjengelighet - informasjon og systemer skal være tilgjengelig for autoriserte brukere ved behov


Vi kommer selvfølgelig til å fortsette å sørge for at disse prinsippene etterleves, slik vi har gjort i over 20 år. Vår hovedoppgave er å sørge for at produktet Styreplan er en sikker oppbevaringsplass for kundens data.


Som bruker av Styreplan skal du kunne være trygg på at Styreplan AS er en leverandør som prioriterer din organisasjons datasikkerhet meget høyt. Og slik vår Miljøfyrtårn-sertifisering bekrefter vårt miljøansvar, representerer ISO 27001:2017-sertifiseringen vår forpliktelse til god informasjonssikkerhet.


Vi er derfor stolte over at vi endelig kan sette Kiwa og Norsk Akkrediterings ISO 27001-sertifiseringsmerke på våre nettsider, og fornøyd med at vi blir anerkjent for vårt fokus på informasjonssikkerhet.


Styreplan AS vil fortsette å gjøre vårt ytterste for informasjonssikkerheten - i alt vi gjør.

Del denne artikkelen:

Av Simon Wengstrøm 13 Jun, 2023
NYHET: Styreplan lanserer Møtehjelperen!
Av Simon Wengstrøm 08 Jun, 2023
Aksjelovens § 6-29 krever at det alltid føres protokoll over styrebehandling.
Av Simon Wengstrøm 07 Jun, 2023
Denne artikkelen er et dypdykk i prosessen frem mot vår nye visuelle profil, skrevet sammen med vår designer Inger Marie Gunderhuset. Kortversjonen kan du lese her !
Flere artikler
Share by: